Khas Untuk Usahawan Bisnes Kecil Yang Belum Capai Jualan RM50,000 SEBULAN , Walaupun Dah Berniaga Bertahun - Tahun

"Siapa Lagi Yang Yang Tercari-Cari FORMULA LENGKAP Cara Nak Ramaikan Pelanggan Dan Lonjakkan Sales Bisnes Hingga 200% Dengan Hanya Menggunakan Strategi Marketing Bisnes Kecil?"

Huzairi Kassim

Nak tahu POWERNYA DVD Rakaman Seminar MBK ni. Saya dah APPLY satu tip simple tapi power giler. Tak pasal-pasal close 4 agen tak sampai setengah hari di Seminar MBK ni.

Huzairi Kassim
Klik Disini Untuk ORDER DVD

Apa Yang Anda Akan Belajar Secara LIVE Di Seminar MBK Nanti?

Modul 1 : MINDSET & HALA TUJU BISNES

Di mana kita sekarang dan ke mana kita mahu pergi? Adakah kita sedar mindset yang kita bawa sekarang tidak membantu bisnes kita bergerak ke arah 'next level'? Mindset tidak diperbetulkan, selagi itu kita tidak akan bertahan lama dengan apa yang kita usahakan sekarang.

Modul 2 : FAHAMAN MARKETING YANG BETUL

Ada peniaga yang sudah 10 tahun berniaga masih tak tahu benda asas ini. Itu sebab berniaga bertahun-tahun masih terkial-kial. Asas marketing adalah ilmu yang boleh diperhalusi dan difaham. Usah bermimpi untuk pasarkan produk kepada ribuan prospek jika asas marketing belum kita kuasai.

Modul 3 : TEKNIK MUDAH TENTUKAN SEGMEN PELANGGAN

9 perkara yang ANDA PERLU TAHU untuk BETUL-BETUL KENAL PELANGGAN ANDA.

Modul 4 : 7 SOALAN PENTING SEBELUM MULA AKTIVITI PEMASARAN

7 SOALAN BERKUASA yang wajib ditanya kepada BAKAL PELANGGAN sebelum anda mulakan aktiviti pemasaran.

Modul 5 : CARA TULIS AYAT IKLAN BERPENGARUH

Bagaimana penulisan ayat iklan memberikan kesan terhadap bisnes. Bagaimana penulisan ayat iklan berkait rapat dengan kempen pemasaran berkesan. Di dalam topik ini, kami kongsikan cara berkesan dan mudah untuk anda hasilkan ayat iklan berpengaruh supaya pelanggan membuat keputusan pembelian dengan pantas!

Modul 6 : CARA BINA KUMPULAN PELANGGAN YANG SETIA

Bagaimana kami membina'loyal customer' dalam masa yang singkat supaya anda tak perlu membazir banyak wang mencari pelanggan baru setiap bulan. Anda boleh lupakan untuk bina satu bisnes yang bertahan lama jika anda tak buat asas penting ini.

Modul 7 : CARA HASILKAN CONTENT MARKETING

Bagaimana mahu melakukan pemasaran berbentuk konten untuk membina kredibiliti jenama bisnes anda. Bagaimana untuk jadikan content marketing sebagai alat pemasaran berkuasa menarik lebih ramai pelanggan untuk bisnes atau produk anda.

Apa Kata Mereka?

Tuan Anam Azizi

Lepas saya hadir Seminar MBK, saya just test satu teknik yang diajar. Sales saya meningkat 130% dan kos iklan turun 30%. Apa yang kami dapati, senang nak dapat sales dari cust lama. Dari yang beli 1 unit, jadi beli 4 unit!

Tuan Anam Azizi
Puan Jenny Aznah

Good sales from MAIDA products, Skin care & Hair care. Dari RM10,000 ke RM17,000 dalam tempoh kurang 2 minggu! Sekarang sales melonjak hingga RM35,000 dalam tempoh 1 bulan

Puan Jenny Aznah HAWA1 Stop Centre
Puan Haslina

Seminar MBK memang sangat berkesan. Lepas Seminar MBK dan The Protege saya jumpa kunci bisnes saya. Sales saya dah konsisten alhamdullilah, bukan mcm dulu lagi kejap turun kejap naik. Now maintain 5 angka. Terima kasih Allah temukan saya dengan MBK Tuan ⁨Hasbul Aqill⁩ Tuan Hasbul Ariff

Puan Haslina By Ariana
Mohd Hafiz

Alhamdulillah, selepas hadir ke Seminar MBK, saya dan isteri dah touch jualan sebanyak RM1,100 sehari, jauh lebih tinggi sebelum ni dalam lingkungan RM150 sahaja.  Terima kasih Majalah Niaga especially both of you.

Mohd Hafiz By LoveNDear
Klik Disini Untuk ORDER DVD

Adakah Anda LAYAK Untuk Hadir Ke Seminar Marketing Bisnes Kecil?

Semak dahulu! Adakah anda tergolong orang yang layak HADIR ke seminar ini?

  • Pemilik Produk/Brand Sendiri

    Anda ada brand sendiri? Buat OEM produk serum kecantikan? Sembuh sakit lutut? Banyak owner produk ‘sangkut’ bahagian marketing sebab terlalu tumpukan pada production.

    Ingat, produk POWER sekalipun, jika marketing tak POWER, produk anda tak kemana. InsyaAllah kami tunjukkan PROVEN BLUEPRINT STEP BY STEP untuk owner produk.

  • Pemilik Premis/Kedai

    Ada kedai makan? bengkel kereta? Perabot? Kedai runcit? Kedai aksesori kereta? Jika dahulu, anda mungkin boleh survive dengan harapkan ‘walk in’ customer.

    Tapi perlu diingat, sekarang ini zaman teknologi. Zaman smartphone. Segalanya di hujung jadi. Orang sekarang ini cari restoran pun guna Google!

  • Penyedia Servis

    Jadi agen takaful? Agen hartanah? Ada pusat bekam? Car wash? Servis SPA? Masih lagi guna kaedah strategi marketing gaya lama?

    Anda perlu ‘update’ knowledge anda dengan strategi teknik terkini. Jika tidak, bisnes anda 10 tahun jauh ke belakang dari pesaing anda, hatta boleh lenyap sebab masih praktik strategi marketing zaman kuno.

  • Agen/ Stokis Produk

    Jadi agen produk orang lain? Tak kisahla produk jamu, produk kesihatan, pakaian, agen penapis air, agen Tupperware?

    Jangan harapkan marketing dari HQ sahaja. Stokis dan agen pun perlu agresif buat marketing. Aktiviti marketing anda perlu lebih menonjol, kena konsisten supaya anda jadi pilihan berbanding agen-agen, stokis-stokis yang jual produk sama.

     

  • Usahawan Yang Dah Berniaga 1-3 Tahun, Tapi 'Stuck' Tak Berkembang

    Usahawan macam ini kali gelar sebagai CEO. Chief Everything Officer. Semua kerja dalam bisnes dibuat sendiri. Macam mana nak berkembang kalau sibuk layan Whatsapp dari pagi sampai malam?

    InsyaAllah dalam seminar kami tunjukkan ‘mindset’ usahawan yang betul, supaya bisnes anda berkembang secara berperingkat.

  • Orang Baru Dalam Bisnes

    Masih baru dalam bisnes? Ramai orang baru silap buat keputusan sehingga rugi beribu-ribu ringgit. Buat keputusan mengikut emosi dan tanpa ‘guidance’ dari mentor.

    Sebelum anda rugi terbakar banyak duit labur silap percaturan dalam marketing, baik anda hadir dahulu ke seminar ini. Dengan izin Allah, pelaburan anda berlipat kali ganda berbaloi!

Berapa Pelaburan Untuk Dapatkan DVD Ini?

Bukan RM1000. Bukan RM500.. Malah bukan juga...RM300

EDISI TERHAD

RM 400

RM 150.00

'SPECIAL BONUS' Untuk Anda Buat Tempahan Hari Ini

'MBK ACTION PLAN' Yang Bernilai RM49

Kami sangat memandang serius dengan action. Bak kata mat saleh, 'Action speaks louder than words!". Jadi sebab itu, MBK Action Plan disediakan untuk anda dapatkan rumusan apakah tindakan yang anda perlu buat selepas habis menonton DVD rakaman ini.

Anda bakal dibekalkan dari step awal sehingga step akhir tindakan yang perlu dibuat supaya anda mendapat hasil yang anda inginkan!

'MBK SPECIAL WORKBOOK' Yang Bernilai RM99

Sebab itu kami namakan pakej ini sebagai HomeCourse! Belajar dari rumah, tanpa perlu keluarkan kos minyak, kos parking, tenaga untuk hadir ke seminar ini.

Kami pakejkan sekali dengan 'MBK Workbook'. Tonton video rakaman sambil rujuk workbook untuk pemahaman lebih jelas. Insyaallah hasil jualan tinggi berpihak pada anda!

[LIMITED SPECIAL OFFER] Tawaran Khas Untuk 100 33 Pembeli Terawal!

Untuk pakej lengkap ini, anda hanya perlu bayar RM448 sahaja. Tetapi jika anda tempah sekarang, anda perlu bayar RM150 sahaja - terhad untuk 100 orang pertama.

Selepas itu harga akan dinaikkan pada harga RM300 untuk untuk pembeli ke 101-200, RM400 untuk pembeli ke 201-300 Kemudian harga dinaikkan secara berperingkat.

MAKLUMAN : HARGA PAKEJ DVD BAKAL DINAIKKAN!

Makluman : Harga yang dinyatakan adalah harga pengenalan. Pihak kami berhak menaikkan yuran pada bila-bila masa, setelah kuota pengenalan sudah penuh.  Beli SEKARANG, untuk menerima penjimatan sebanyak RM250.

Klik Disini Untuk ORDER

Siapa Kami & Kenapa Anda Perlu Belajar Dari Kami

Hai, saya Hasbul Aqill & Hasbul Ariff. Pengasas bersama, merangkap individu penting membawa jenama Majalah Niaga, laman keusahawanan bahasa Melayu no. 1 di Malaysia.

Di syarikat ini, kami membawa satu pasukan sangat hebat membangunkan laman rujukan untuk para usahawan di Malaysia mendapatkan tip dan panduan memulakan dan membangunkan perniagaan.

Selama tempoh 5 tahun membangunkan Majalah Niaga, kami telah menemuramah 33 usahawan dari pelbagai bisnes dan industri supaya anda boleh mempelajari ilmu baru secara terus dari mereka.

Kami percaya dengan usaha ini dapat mendorong masyarakat meningkatkan taraf hidup yang lebih baik, memecahkan tradisi dan budaya masyarakat yang meletakkan kebergantungan kepada kerjaya makan gaji.

Malah setiap hari sehingga ke saat ini, kami berusaha keras untuk membawa Majalah Niaga ke tahap yang lebih baik. Matlamat kami adalah untuk membantu menyebarkan strategi dan rahsia perniagaan yang anda tidak akan dapat daripada sistem pendidikan tradisional.

Klik Sini Untuk ORDER
HOTLINE 013 240 6977