(KELAS ONLINE) 7 Siri VIDEO Membongkarkan Kesilapan Besar Dalam Pengiklanan Yang BIASA Dilakukan Oleh Pemilik Bisnes

Kenapa 90% bisnes lingkup dalam tempoh 3 tahun pertama? Kesemuanya akibat gagal dalam pemasaran dan pengiklanan. Yang paling membahayakan, ramai tidak tahu yang mereka sedang buat silap, walaupun sudah bertahun-tahun mulakan bisnes!

Kelas online ini bakal dijual dengan harga RM149.  Namun untuk masa terhad, saya berikan PERCUMA untuk anda!

arrow
Klik Untuk Tonton Video Sekarang!
50% Complete

Permohonan anda diterima :  Sebelum itu, mohon masukkan nama dan emel anda dan klik button OREN di bawah untuk dapatkan akses PERCUMA!

Dapatkan Akses Untuk Tonton Video Dengan Mengisi Maklumat di Bawah :

Privacy Policy: Your information is 100% secure.

Baru je perbetulkan salah satu kesilapan yang saya buat selama ini, yang mana saya ingat selamat ini semua saya buat tu betul! And boom! Saya lihat ada kenaikan sebanyak 20% jualan bulanan bisnes saya. Nasihat saya, 'grab' tawaran video percuma ni!

Luqman Hakim Luqman Hakim
DTC PRODUCTION

Ini Antara Perkara Penting Yang Bakal Anda Pelajari

  • Jual Kepada Semua Orang!

    “Kenapa orang tak beli produk aku?  Pernah tak kita terfikir macam ini? Di luar sana, ramai orang berfikir buat produk bagus-bagus, nanti boleh jual kepada semua orang. SALAH! Kita perlu pilih kepada siapa yang perlukan produk kita mengikut masalah yang mereka hadapi.

  • Buat Skrip Iklan Syok Sendiri

    Saya terima emel dari seseorang, “Saya ni ada 5,000 friends di FB, tapi bila saya post status ‘Beli produk saya sekarang!”, mereka ini senyap tak respons. Di mana silapnya? Dalam video #2, saya terangkan secara total.

  • Skrip Iklan Tidak Menonjol

    Setiap hari, manusia akan terdedah dengan lebih 4000 iklan. Dari iklan di TV, radio dalam kereta, billboard masa on the way ke ofis, iklan di FB masa tunggu makan di kedai mamak. Maksudnya, kalau iklan kita tak menonjol, mereka akan abaikan iklan kita!

  • Skrip Iklan Fokus Pada Ciri Ciri Produk!

    Menceritakan ciri-ciri produk sedikitpun tidak membangkit kemahuan pelanggan untuk membeli. Tapi itulah biasanya peniaga baru buat dan hasilnya produk tidak terjual laku. Akhirnya, mereka tidak tahu dimana salah silap yang perlu dibetulkan. Dalam video #5, saya kongsikan apa maklumat yang perlu kita terangkan yang mampu membangkitkan emosi pelanggan untuk membeli.

  • Letak Target Jualan Tak Realistik

    Baru buat iklan sekali mahu terus jadi. Spend iklan RM100 terus mahu sales RM100,000. Ini contoh gaya fikir yang tak realistik. Mungkin disebab sudah terbiasa terdengar motivasi palsu yang menjanjikan bulan dan bintang. Apabila mahu letak sasaran, biarlah ia bertapak bumi yang nyata.

  • Mahu Terus Iklankan Produk Seperti Jenama Besar

    Ini kesilapan yang biasa dibuat peniaga baru. Mereka terus mahu tiru, kalau boleh 100% sama macam iklan jenama besar. Masuk pengiklanan di TV, bayar puluhan ribu ringgit untuk masuk ke billboard, tanpa mengira risiko, dan objektif utama bisnes pada peringkat mula iaitu jualan.

7 Siri Video Yang Bernilai RM159 Ini PERCUMA Untuk 500 Orang Terawal!

Melalui 9 siri video ini, anda bakal mengetahui kesilapan - kesilapan yang mungkin anda tak perasan anda sedang lakukan, mengakibatkan sales bisnes anda masih kurang RM50,000 sebulan, walaupun sudah berniaga bertahun-tahun. Siri video ini bernilai RM149, namun untuk masa singkat, saya mahu berikan 100% percuma kepada 500 orang terawal!

Klik Untuk Dapatkan Sekarang!
50% Complete

Permohonan anda diterima :  Sebelum itu, mohon masukkan nama dan emel anda dan klik button OREN di bawah untuk dapatkan akses PERCUMA!

Dapatkan Akses Untuk Tonton Video Dengan Mengisi Maklumat di Bawah :

Privacy Policy: Your information is 100% secure.

Kenali Siapa Hasbul Ariff

Tuan Hasbul Ariff

Pengasas bersama merangkap individu penting membawa jenama Majalah Niaga, laman keusahawanan bahasa Melayu no. 1 di Malaysia. Mengendalikan satu pasukan hebat dalam membangunkan laman rujukan untuk para usahawan di Malaysia untuk mendapatkan tip dan panduan memulakan dan membangunkan perniagaan untuk membantu menyebarkan strategi perniagaan yang tidak akan dapat daripada sistem pendidikan tradisional.

Apa Yang Anda Tunggu Lagi?

Dapatkan akses untuk tonton video-video ini sebelum tawaran PERCUMA ini bakal ditarik balik!

Klik Untuk Tonton Video Sekarang!
50% Complete

Permohonan anda diterima :  Sebelum itu, mohon masukkan nama dan emel anda dan klik button OREN di bawah untuk dapatkan akses PERCUMA!

Dapatkan Akses Untuk Tonton Video Dengan Mengisi Maklumat di Bawah :

Privacy Policy: Your information is 100% secure.

Bantu kami. War-warkan kepada rakan-rakan anda!